Català
CAT   |   ES   |   ENG
Facebook Twitter Galeria fotogràfica Youtube

Reglament

1. Grau Hollenstein Associats S.L. (Zona VIP Events), l’Ajuntament de Gavà i l’Ajuntament de Castelldefels organitzen el dia 26 de febrer la XXII Mitja Marató Gavà-Castelldefels - Gavà, Gran Premi BBVA, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, sota el control del Comitè Català de Jutges. Cursa oberta a majors d’edat que acceptin i respectin tant la distància així com el reglament. La cursa es regeix pel Reglament Oficial de la Comissió de Curses de Fons de la Federació Catalana d’Atletisme.

2. Les distàncies seran de 21,098 Km, 10km i 5 Km certificades i senyalitzades cada quilòmetre.

3. La cursa de 5km exclusivament per a dones. Les noies menors d’edat podran participar a la cursa de 5km amb l’aportació de l’autorització de pares/tutors legals.

4. L’edat mínima per a participar és de 12 anys als 5km, 14 anys als 10km i 16 anys als 21km.

5. Per participar cal formalitzar la inscripció (cursa limitada a 4.000 corredors). Cada inscrit rebrà un cop formalitzada la inscripció amb el seu dorsal una samarreta tècnica amb disseny de l’edició actual (consultar els preus d’inscripció).

6. Sortida i recorregut: sortida a les 8.45 h. la cursa de 5 km, a les 9h els 10km i 9.45 h. pels corredors de la Mitja Marató, des de l'avinguda Joan Carles I de Gavà. Circuit pel nucli urbà de Gavà i pel passeig Marítim de Castelldefels. El control d'arribada es tancarà a les 12h. En cas de superar aquest temps i continuar en cursa, es farà sota la responsabilitat del corredor/a.

7. El recorregut homologat i certificat estarà degudament senyalitzat cada km. Avituallaments als quilòmetres 5, 10, 15 i a l’arribada.

8. A l’arribada es disposarà dels següents serveis: avituallament, massatges, serveis mèdics, vestidors amb dutxes i guarda-roba. L’organització recomana deixar al guarda-roba l’estrictament imprescindible, no es farà càrrec de pèrdues de material de valor ni elements electrònics de darrera generació. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte i reitera la recomanació de prudència i seny per part dels participants.

9. El sistema de cronometratge informàtic oficial serà mitjançant ChampionChip Catalunya aprovat per l’organització.

10. És obligatori portar el dorsal ben visible al pit, i el xip oficial aprovat per l'organització (Champion Chip) ben lligat a la sabatilla pel seu bon funcionament. Els atletes que corrin sense dorsal ni xip seran automàticament desqualificats.

11. L'organització disposarà al servei del corredor, el lloguer de xip blanc en cas de no disposar del xip groc oficial en propietat. Serà obligatori retornar el xip de lloguer a l'arribada al personal destinat per a aquest fi, és un material no biodegradable i d’un sol ús. Els que tinguin xip groc de propietat hauran de fer constar el seu codi en el moment de formalitzar la inscripció.

12. Només hi haurà premi per categories a la cursa de 21km. Els participants de la categoria 1 M/F han de tenir 18 anys complerts el dia de la cursa.

  • Promeses: Masculí i femení – Nascuts fins el 1995.
  • Sèniors: Masculí i femení – Nascuts de 1977 a 1994.
  • Veterans 1 Masculí i femení – Nascuts de 1967 a 1976.
  • Veterans 2: Masculí i femení – Nascuts de 1957 a 1966.
  • Veterans 3: Masculí i femení – Nascuts el 1956 i anteriors.

13. Trofeus Mitja Marató, 10k i 5k: Els 3 primers de la classificació general masculina i les 3 primeres de la classificació general femenina. El primer i la primera de cada categoria. Primer amb discapacitat visual 21k i primer i primera amb cadira de rodes de 10k. Aquells i aquelles que tinguin premi o trofeu a la general no tindran a la seva categoria. Els resultats i els trofeus per categories es donaran atenent al temps real de cada participant.

14. Els trofeus es lliuraran una vegada es coneguin els resultats: els no recollits in situ, seran dipositats a Grau Hollenstein Associats, S.L. (ZONA VIP EVENTS) C/ Electrònica, 19 8C – 08915 Badalona i podran ser recollits fins a 15 dies desprès de la finalització de la data de la cursa. Una vegada passat aquest temps no podran ser reclamats. Les classificacions es publicaran al web de la cursa.

15. Tant el dorsal i el xip (en cas de llogar-ne / adquirir-ne un de propietat) hauran de ser recollits a la Fira del Corredor, dissabte 25 de febrer al Centre Comercial Barnasud i diumenge 26 de febrer al pavelló Jacme March de Gavà, C/ Sant Pere, 114.

  • Dia 25 de febrer de 10:00 h. a 20:00 h.
  • Dia 26 de febrer de 7:00 h. a 8:30 h. (5km i 10km) i per els inscrits de la Mitja fins les 9:15 h.

Per a recollir el dorsal i/o xip serà obligatori presentar el DNI o similar per comprovar la identitat i l’edat del corredor/a. En cas de no ser el titular de la inscripció haurà d’aportar una autorització i fotocòpia del DNI del inscrit per a recollir el seu dorsal a fi de que l’organització s'asseguri que el titular rep el seu dorsal i quedi exclosa de qualsevol responsabilitat.

16. Encara que s’hagi arribat a la línia d’arribada, l’atleta que no hagi complert tot el recorregut o al que se li comprovin irregularitats als controls de pas dels circuits o un comportament antiesportiu, serà desqualificat.

17. Les reclamacions es faran per escrit al Director de Cursa, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de conèixer-se la classificació de la cursa. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

18. L’organització, conforme a la llei, contractarà una assegurança de Responsabilitat Civil, per tant, no es fa responsable dels perjudicis físics/morals i/o materials que puguin causar/causar-ne els participants i espectadors durant aquesta competició, quedant sota la seva responsabilitat, el seu estat de salut per a la participació.

19. Política de privacitat: En virtut de l'establert en la Llei LOPD 15/1999 i la LSSICE 34/2002, li informem que les dades facilitades formaran part d'un fitxer responsabilitat de l'Ajuntament de Gavà amb la finalitat de gestionar la seva participació en l'esdeveniment. Així mateix sol·licitem la seva autorització per a la cessió de les seves dades de caràcter personal a l'organitzador del mateix, GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS, SL (Zona Vip Events), al BBVA, al Centre Comercial Barnasud i a Corriendo Voy amb la finalitat de remetre-li en un futur informació comercial i publicitària de les seves activitats, novetats, serveis i productes, de conformitat amb el qual estableix l'art. 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Informació i del Comerç Electrònic.

D'altra banda, informem que durant el transcurs de les activitats es podran realitzar enregistraments de vídeo o àudio en qualsevol format o suport que podran ser utilitzades en publicacions, webs, xarxes socials o qualsevol altre mitjà tant pel Patrocinadors com per Zona Vip Events amb finalitats informatives i sense reemborsament de cap tipus.

Vostè té el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, dirigint-se per escrit a C/Electrònica, 19, 8C - 08915 Badalona o bé en el correu electrònic zonavipevents@zonavipevents.com; a Corriendo Voy al domicili a Plaza Santa Catalina, 3 - 28013 Madrid; al Centre Comercial Barnasud al Carrer Progrés, 69 - 08850 Gavà.

20. Pel sol fet de participar-hi s’accepta aquest reglament. Allò que no hi estigui previst, serà sotmès a la decisió de l’organització. La inscripció és personal i intransferible. Realitzada la inscripció no es retornarà cap import.

21. La Mitja Marató de Gavà forma part de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. www.diba.es

22. La cursa podrà ser suspesa o traslladada a un altre dia del calendari per inclemències del temps o per causes alienes i/o de força major, sempre que ho decideixin les Institucions Governamentals col·laboradores, el Coordinador General juntament amb el Director Tècnic i el jute àrbitre, sent el seu veredicte inapel·lable. En aquest cas, no es retornarà l’import de la inscripció i s’informarà dels canvis que pateixi la prova o la nova data per a la seva realització. Tot el no previst en aquest reglament serà resolt amb el reglament oficial de la FCA.

Patrocinadors
Sport
 
Informació      
Inici
Curses
Reglament
Obsequis i Trofeus
Inscripcions
Recorreguts
Serveis als Corredors
Resultats
Patrocinadors
ZONAVIP Events
Desenvolupat per CUAC
Política de privacitat
Mitja Gavà
 
Organització: Telèfon: 93 301 66 61Mail: zonavipevents@zonavipevents.com
seguro de Vida